Hovslagaren

Hej hallå. Denna morgon kom jag till stallet ca 08.30 kingen stod å åt så jag började mad att sopa hela stallet. Jobbigt men ett måste. Jag hatar då de är skitigt. Tvättade upp lite schabrak å paddar. Sedan kom hovslagare för att fixa fötterna på kingen. Så skönt att ha han nyskodd. 
Nu får gärna snön komma🤪
Vägde alla höpåsar å fyllde de som skulle vara i dom så alla påsar vi hade fyllt är de nu rätt vikt i. 
I kväll får dottern rida ett pass med hästen då min rygg och arm inte mår så bra. Att sopa stallet å fixa höt. De var allt jag klarade av att göra idag tyvärr😢
I morgon skall jag på sjukgymnastik och sedan träffa min läkare för att få ett utlåtande ang min rygg.
Fortsatt sjukskriven ett tag till blir jag i alla fall då jag inte ens kan köra bil utan att det gör sjukt ont i min arm. 

Nu skall jag försöka få i mig en kopp kaffe innan jag skall hämta Nattis från dagis. Tjao tjao

Ont i ryggen

Hej hallå igen. Då har hästen ont i ryggen pga dessa jävla sadlar som aldrig passar. Nu har jag haft 6 st sadlar till han å nu har jag satt ut dom till försäljning. Tur att jag har en snäll tjej i stallet som låter mig låna hennes sadel som sitter då betydligt bättre i alla fall tills man hittar något som sitter bra på han. Hoppas på lite rygg muskler så kanske sadlarna sitter bättre. 

Cornelia fick rida idag med den sadeln som vi lånade. Hon tyckte han kändes bra i den. Tänk om man skulle ha sån tur att man hittar en fungerande sadel snart. 
Nu har kingen fått äta upp sig så nu får han inte bli fetare så nu gäller det att bygga muskler i stället. I morgon kommer hovslagaren å jag skall tömköra kingen över bommar i morgon. De kommer nog att bli bra de här👌💕🐴
Ha en fortsatt bra kväll kram kram

Stall mys med bästa hästen

Hej hallå igår onsdag så blev det bara stallmys med kingen då de var hans vilodag. Så jag å min dotter Cornelia tog hand om han å gav han massage å gjorde lite övningar. 
Och i dag torsdag är det min underbara skötare som tar hand om min ädla springare🐴❤️🐴 (null)


Barbackatur

Idag fick de bli en barbacka tur med mitt nya hackamore. Han går väldigt fint på bettlöst å de är skönt. Det var en skritt tur på 40 minuter. Bra träning för mig att träna min balans😬
I morgon blir det tömkörning över bommar å lite slalom mellan koner.  (null)
Typ något sådant skall jag göra. Idag fick jag rengöra grisens krubba då den var väldigt fin not🤪 men va gör man inte för sin ädla springare. I kväll är jag ganska trött å sliten så de blir inte så mycket skrivande tyvärr. Har haft huvudvärk sen igår å de vill inte släppa tyvärr.  
Så nu skall jag försöka somna bredvid min underbara dotter Natalie. Sov sött❤️❤️❤️

Tömkörning

Hej hallå. Jag försöker bygga lite ryggmuskler bland annat på min varmblodskille på 11 år. Han kom till mig oktober 2017 så snart har han varit hos mig i 2 år. Han var ej riden så jag skolar om honom till ridhäst. Då han inte såg ut som han gör idag så har jag tyvärr hunnit med typ 5 sadlar. Dom jag har nu tycker jag sitter helt ok. Kanske inte 100% men skall kolla lite bättre på de där med sadlar då jag har ut massören nästa gång.

Då han nu har varit lite öm i ryggen så passar jag på att tömköra han i stället å de känns skönt för mig oxå. Skall börja (null)med bommar å koner snart men kör just nu bara på plan backe. Här kommer lite bilder från idag. (null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0